Системи за охрана на стоки

Съвременните системи за охрана на стоки известни като EAS – electronic article surveillance, са най-сигурният начин за защита на продукти и търговски обекти. Те се разделят на три основни типа – радиочестотни (RF), акустомагнитни (AM) и електромагнитни (EM), като всяка една система се състои от следните основни компоненти – една или няколко антени, разположени на прохода, материали за маркиране и устройства за деактивация.

В случай, че етикет или таг на определена стока не бъде деактивиран от продавач-консултант, автоматично се активира аларма. EAS системите за охрана на стоки са полезни навсякъде, където има опасност от кражби.

Всяка технология на системите за охрана на стоки е строго специфична и се отличава с различни показатели на ефективност и съответно различна стойност. Изборът за типа система против кражби се определя от множество фактори във и около търговския обект – врати, дограми, луминисцентни осветления и др.

Фирма “Превантивни системи за сигурност” ООД осигурява модерни и ефективни технически решения за сигурността на обществени сгради, търговски обекти и офиси. Нашият екип се старае винаги да предоставя най-доброто обслужване, отлични цени и бързи доставки. Извършваме цялостно проектиране, инсталация и сервизна поддръжка на системи за охрана на стоки.

EAS системи за охрана на стоки